VUOROVAIKUTUKSEN, TIIMITYÖN JA JOHTAMISEN KEHITTÄMINEN

MIKSI TARVITSEMME VUOROVAIKUTUKSEN, TIIMITYÖN JA JOHTAMISEN KEHITTÄMISTÄ?

Työyhteisön sisäisen toimivuuden on todettu olevan eräs keskeisimmistä tekijöistä työhyvinvoinnin ja tuloksellisuuden kannalta.

Lue

VALMENNUKSEN TOTEUTUS JA KUSTANNUKSET

Valmennus perustuu internetin kautta luettavaan oppimateriaaliin, itsearviona tehtävään täydelliseen oman ajattelu- ja päätöksentekotavan profiiliin ja sen analyysiin sekä ohjattuun keskusteluun omassa tiimissä.

Lue

MITEN TILAAN VALMENNUKSEN/SAAN LISÄTIETOA

Valmennuksen tilaus ja sen toteuttaminen ovat erittäin helppoa. Voit myös kysyä lisätietoja menetelmästä.

Lue

Koulutusteknologian lisenssipohjainen käyttö

Koulutuspalvelu Didactica Oy:n laatimat kehittämisteknologiat ovat nyt saatavilla kouluttajien ja konsulttien käyttöön sekä organisaatioiden sisäiseen kehittämiseen lisenssipohjaisina sovellutuksina. Kaikki kehittämisvälineet ja materiaalit on saatavina myös englanninkielisinä, joten ne soveltuvat myös monikansallisten organisaatioiden käyttöön.

Lue

UUSI JA  KUSTANNUSTEHOKAS TAPA TOTEUTTAA TIIMIVALMENNUS

Tämä internet- valmennusohjelma perustuu uusimpaan näkemykseen aikuisten oppimisprosessista ja siinä hyödynnetään täysimittaisesti uusinta teknologiaa yhdistettynä tiimin aitoon vuorovaikutukseen. Valmennusohjelma on laadittu hyvin käyttäjäystävälliseksi tinkimättä vaikuttavuudesta.

Uudet ratkaisut mahdollistavat, että tuloksena on erittäin vaikuttava kehittämisohjelma mahdollisimman kustannustehokkaasti. Koko ohjelman kustannus osallistujalle on vain oppikirjan hintainen.