Kouluttaja

 

 

  

 Ville Alava

FM, insinööri ( AMK), sähköasentaja

 

Koulutus/tutkinnot

Olen valmistunut sähköasentajaksi jonka jälkeen opiskelin insinööriksi Turun ammattikorkeakoulusta. Opiskelin edelleen filosofian maisteriksi pääaineenani fysiikka, jonka jälkeen siirryin opetustehtäviin. Tarjoan myös pääsykoevalmennusta matematiikan ja fysiikan aineissa esimerkiksi ammattikorkeakouluun tai yliopistoon pyrkiville.

 

Kokemus/referenssit

 

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus sähköalan koulutustehtävistä ammatillisessa oppilaitoksessa. Olen perehtynyt sähkövoimatekniikkaan sekä KNX-kiinteistöautomaatiojärjestelmään ja olen pitänyt yli 50 KNX-kurssia ammattiin opiskeleville sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelijoille. Olen opiskellut vuonna 2010 KNX-Partner sertifikaatin sekä KNX-Advanced sertifikaatin ja perustanut Suomen ensimmäisen KNX-opetukseen tarkoitutetun luokkatilan. Koulutan myös SFS6002 sähkötyöturvallisuuskorttia ja olen Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n auktorisoima SFS6002-sähkötyöturvallisuuskorttikouluttaja.

 

Ennen opettajan ammattiani, olen ollut sähköinsinöörinä sekä sähköasentajana eri kohteissa Varsinais-Suomessa. Olen ollut projektinhoitotehtävissä rakennustyömailla sekä käyttöönotto- sähköasennus- ja työnjohtotehtävissä telakkateollisuudessa.

 

Yhteystiedot

045 6766 494
‎ville.alava@outlook.com‎