KOULUTTAJA JA TEKNOLOGIAN KEHITTÄJÄ

Jukka Alava, PhD, FL, MSc

Strateginen oppimiskehä (Strategic Learning Cycle) sekä tämä internet-valmennusohjelmat perustuvat Ph.D. Jukka Alavan  lähes 40-vuotiseen kokemukseen tutkijana, kouluttajana ja konsulttina.

Jukka Alava toimii tällä hetkellä itsenäisenä kouluttajana ja konsulttina jäätyään eläkkeelle Jyväskylän yliopiston Rehtori-instituutin johtajan/professorin tehtävästä. Hän on suorittanut filosofian lisensiaatin tutkinnon Tampereen yliopistossa, Master of Science in Management- tutkinnon California American Unversity’ssä ja PhD- tutkinnon Kentuckyn yliopistossa. Hän on työskennellyt professorina ja luennoitsijana useassa yliopistossa sekä toiminut konsulttina lukuisissa organisaatioissa niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa. Hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä yliopistossa, kuten MBA-lautakunnan, PD-lautakunnan ja Aikuiskoulutuksen neuvottelukunnan puheenjohtajana.

Hän on toiminut dosenttina East China Normal Universityssä Shanghaisa ja vierailevana professorina Pretorian yliopistossa Etelä-Afrikassa. Ks. myös tiedot LinkedIn palvelusta.

Koulutuspalvelu Didactica Oy:n toimitusjohtajana ja konsulttina hän on kehittänyt useita työvälineitä ja tekniikoita käytettäväksi koulutuksen ja konsultoinnin apuna. Näihin kuuluvan mm. Luovuus, oppiminen ja päätöksenteko- profiili, The Leader- johtajuusprofiili, Learning Audit™- kehittämisteknologia sekä Innovaatiobarometri.

Hänellä on poikkeuksellisen laaja kokemus kouluttajana ja konsulttina niin opetus- ja sivistystoimesta, sosiaali- ja terveystoimesta kuin eri yksityissektorin toimialoilla sekä puolustusvoimissa. Hän on toteuttanut lukuisia tiimi- ja johtamisvalmennuksia sekä mittavia strategisia muutosprosesseja.

< takaisin